Werkplaats Techniek


Met onze werkplaats Techniek gaan wij verder waar anderen stoppen. Een unieke formule die hoog gewaardeerd wordt door onze klanten.

Natuurlijk kunt u bij ons alle denkbare apparatuur kopen. Klik hier voor ons complete Techniek assortiment.
Maar het echte verschil maken we met onze werkplaats.
   

Reparatie

Voor reparatie en onderhoud van uw apparatuur en gereedschappen bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt de reparatie snel en vakkundig laten uitvoeren in onze werkplaats maar ook bij u op locatie. Wanneer u een machine bij ons laat repareren, garanderen wij u het gebruik van originele onderdelen. Ook denken wij met u mee, door voor aanvang van onze werkzaamheden te beoordelen of een reparatie nog wel rendabel is. Hierbij houden wij rekening met de aard van de storing en de technische staat en levensduur van het apparaat. Indien gewenst maken wij eerst een begroting, zodat u vooraf zekerheid heeft en het juiste besluit kunt nemen.
 

Keuringen

Elk jaar dienen uw machines en apparatuur wettelijk gekeurd te worden op uiteenlopende punten. Onze werkplaats Techniek beschikt over de noodzakelijke papieren. Onze gediplomeerde servicemonteurs keuren volgens de NEN3140-normen. Uw klimmateriaal wordt volgens de NEN2484-normen gekeurd.
 
Techniek 3 Techniek 2

 

Verhuur

Voor tijdelijke vervanging of uitbreiding van uw machinepark biedt ons verhuurprogramma de ideale oplossing. U kunt allerlei apparatuur huren, zoals spuitapparatuur, behangafstomers, HVLP-apparatuur, multicolorsets, putzmeisterpistolen en ook warm- en koud water hogedrukreinigers. Direct gebruiksklaar.
 

Demonstraties

Wilt u de werking en prestaties van een apparaat eerst zien of wilt u uw kennis over de mogelijkheden van een machine verbreden? Bij ons kunt u zeer uiteenlopende demonstraties, trainingen, workshops en cursussen volgen. Dit verzorgen wij in eigen beheer, zowel bij ons in de werkplaats als bij u op locatie. Indien gewenst schakelen wij de leverancier in of brengen wij een bezoek aan de demoruimte van de betreffende fabriek.
 

Aankoopadvies

Wanneer u op zoek bent naar apparatuur voor een bepaalde toepassing, maar u twijfelt of heeft behoefte aan onafhankelijk advies? Laat u ondersteunen door de deskundigheid en het vakmanschap van ons personeel.
 

Kies voor kwaliteit en gemak!

Ook door middel van de gespecialiseerde werkplaats Techniek maakt Simonis Verf haar naam als totaalleverancier volledig waar.

Techniek 1

 


Volg Simonis Verf op social media

 

                             

 
 
 Realisatie: Interforce