Terugblik: Wielertoertocht 2018

   
Op zaterdag 1 september hebben we met een groep van 140 wielrenners de Simonis Verf Wielertoertocht gefietst! Ook tijdens deze vierde editie hadden we schitterend weer: 21 graden en zon! Perfecte omstandigheden voor een prachtige toertocht door onze mooie regio.

De weervoorspellingen waren goed en, zoals onze vaste deelnemers intussen van ons gewend zijn, stond er weer een prachtige route op de planning. Elke jaar is het weer fantastisch om te zien met wat voor enthousiasme de deelnemers aan de Wielertoertocht bij ons op zaterdagochtend binnenkomen!

Dit jaar hebben we weer geld in gezameld voor een goed doel; De Daniel den Hoed Stichting met als doel; "Maak kanker kansloos!". Op korte termijn zullen we het bedrag kenbaar maken dat we met z'n allen hebben opgehaald.

   

Om half 12 stond de eerste groep aan de start en binnen 35 minuten zaten alle 9 groepen op de fiets. De renners fietsen dit jaar vooral door het Land van Heusden en Altena. Het Land van Heusden en Altena is een streek in de provincie Noord-Brabant en ligt tussen de rivieren de Merwede en de Maas. Een prachtige streek waarin je op de fiets af en toe lekker 'gas kan geven' maar waar je absoluut ook kan genieten van de prachtige omgeving!

 

Na 40 kilometer kwamen de fietsers aan bij het rustpunt in Dussen. Lekker met z'n allen aan een paar picknicktafels een broodje eten in het weiland met een mooi uitzicht over de Maas, eigenlijk zoals de fietsers dit het allerliefste zien hebben we ons laten vertellen.

Helaas hadden we dit jaar voor het eerst te maken met een valpartij. In de snelste groep zijn er een aantal renners onderuit gegaan met helaas behoorlijk wat schade. Gelukkig waren onze vrijwilligers van de EHBO en de bezemwagen snel ter plaatse om eerste hulp te verlenen. Alle betrokkenen zijn er uiteindelijk zonder blijvende schade vanaf gekomen. Wij wensen de ongelukkige deelnemers nogmaals sterkte en succes met hun herstel.Na de toertocht hebben we weer genoten van een lekkere barbecue en gezellige muziek van onze eigen Simonis DJ (onze chauffeur Jeremy). Lekker napraten over de tocht onder het genot van een biertje en een sateetje, beter kan haast niet!

We hebben er met de hele groep een prachtige dag van gemaakt! Iedereen bedankt en tot volgend jaar!

Wilt u de routes nog eens fietsen? Je kunt ze via onderstaande links nog vinden:
Bekijk hier alle foto's van de Wielertoertocht:

Deel 1: Ontvangst
Deel 2: De route
Deel 3: Barbecue
Agenda

Evenement: Datum:
   
Bouwborrel/BBQ - Simonis Verf Den Haag- Uitenhagestraat/Sikkens Den Haag
 
4 juli
 
BBQ - Simonis Verf  Gouda 12 juli

BBQ- Simonis Verf Leiden
 
18 juli
Klik hier voor
de trainings-agenda
 
 

Afdeling Techniek

Met onze unieke formule gaan we verder waar andere stoppen. Middels onze eigen werkplaats voeren wij o.a. reparaties, onderhoud en keuringen uit.

Klik hier voor meer informatie!  

Realisatie: Interforce