Simonis Verf Wielertoertocht 2017

   

Afgelopen zaterdag 2 september was alweer de derde editie van de Simonis Verf Wielertoertocht! De deelnemers zijn verwend met een mooie tocht langs de rivieren ‘De Lek’ en ‘De Linge’ en een middag met barbecue en gezellige muziek van onze Simonis DJ!

De wielertoertocht is een recreatieve fietstocht voor klanten van Simonis Verf. Het event begint intussen al een zeer succesvolle traditie te worden. Waar we in 2015 met 60 renners aan de start stonden, mochten we er dit jaar 130 verwelkomen!

Ondanks de wat spannende weersvoorspellingen, was het prachtig weer voor een wielertoertocht! De deelnemers werden om half 11 in Sliedrecht verwacht om hun Simonis Verf wielertenue op te halen! Erg leuk, al die positieve reacties die we hebben gekregen!

Na het welkomstwoord van Hans Eggelmeijer en een instructie bij de route van Michel Zegelaar, sloten we af met een mooie toelichting op “Als kanker je raakt”, het doel waar we met de wielertoertocht geld voor ingezameld hebben.

   

Om kwart over 11 stond de eerste groep aan de start en binnen 45 minuten zaten alle negen groepen op de fiets richting de Lek! Na 40 kilometer kwamen de fietsers bij het rustpunt in Lexmond aan, voor een lekker broodje en wat drinken op het terras. De sfeer zat er goed in en het tempo lag in een aantal groepen behoorlijk hoog! Gelukkig was er tijdens het fietsen nog voldoende adem over om te genieten van het prachtige weer en de goed uitgezette route.


 

Na het rustpunt maakte de 100 km groepen een lus richting Beesd waardoor zij een aantal extra kilometers langs de prachtige rivier De Linge fietsten. Via Speik, Schelluinen en Hardinxveld-Giessendam kwamen ze weer aan bij onze vestiging in Sliedrecht. Volgens de renners werd er met regelmaat van kop gewisseld en goed rekening gehouden met de deelnemers die wat minder adem over hadden. Top dus!Ook na de toertocht bleef het goed weer en hebben we lekker na kunnen praten onder het genot van een heerlijke barbecue, een biertje en gezellige muziek. Ook hadden de deelnemers de gelegenheid om hun donatie achter te laten bij het goede doel: ‘als kanker je raakt’. Op woensdag 13 september maken we het totaal opgehaalde bedrag bekend.

Afsluitend nog een mooie quote van één van de renners: “Waar ik het meeste van genoten heb, is de hoge mate van saamhorigheid tussen alle betrokken! Samen er iets moois van maken, elkaar tijdens de rit waar nodig steunen en niet te veel klagen!” 

We hebben er met z’n alle een prachtige dag van gemaakt! Iedereen bedankt en tot volgend jaar?!

Ontvangst
De tocht
De barbecue
Agenda

Evenement: Datum:
   
Tosti Tuesday
Rotterdam-Noordwest
19 januari
 
   
   
Klik hier voor
de trainings-agenda
 
 

Afdeling Techniek

Met onze unieke formule gaan we verder waar andere stoppen. Middels onze eigen werkplaats voeren wij o.a. reparaties, onderhoud en keuringen uit.

Klik hier voor meer informatie!  

Realisatie: Interforce