Volg ons nu ook op Twitter en Facebook


twitter_facebook Sinds begin 2013 heeft onze communicatie een flinke moderniseringsslag doorgemaakt. Zo versturen wij momenteel elke maand het Actienieuws en de Nieuwsbrief via e-mail naar onze klanten en communiceren wij veel informatie via onze vernieuwde website. Sinds april zijn wij nu ook actief op sociale media.
 

Wij zien sociale media als een communicatiemiddel waarop wij als professionele verfgroothandel niet meer kunnen en mogen ontbreken en het is een goede aanvulling op onze andere digitale communicatiemiddelen. Daarnaast zijn wij er, gezien de recente ontwikkelingen rondom onze communicatie, nu ook absoluut klaar voor!

U kunt ons vinden op de platformen Facebook en Twitter. Via Facebook en Twitter delen we interessante weetjes, leuke foto’s van bijvoorbeeld evenementen maar ook belangrijke informatie over Simonis Verf. Momenteel hebben wij al 264 volgers op Twitter! Volg ons nu ook op Facebook en Twitter en blijf op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen rondom Simonis Verf.

U kunt ons volgen door te klikken op de onderstaande links.

Like op ons Facebook

Volg ons op Twitter.

Sociale media

Volg ons nu ook via TwitterFacebook en Instagram voor meer belangrijke informatie, acties, nieuws en leuke foto’s van bijvoorbeeld evenementen.

Klik hier voor meer informatie!
 Afdeling Techniek

Met onze unieke formule gaan we verder waar andere stoppen. Middels onze eigen werkplaats voeren wij o.a. reparaties, onderhoud en keuringen uit.

Klik hier voor meer informatie!
 

Realisatie: Interforce