Organisatie


Al meer dan 50 jaar zijn wij de betrouwbare en deskundige partner voor de professionele schilder. Persoonlijk contact en klanttevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Simonis Verf vormt een fijnmazig netwerk van 9 vestigingen in geheel Zuid-Holland. Als totaalleverancier bieden wij de professionele verfverwerker altijd een passende oplossing. Ons assortiment is opgebouwd uit 7 hoofdgroepen, te weten;

 

Met deze zeven hoofdgroepen kunnen wij uw gehele bedrijfsvoering ondersteunen. Naast een uitgebreid assortiment van bouwverven, industriële coatings, gereedschappen en toebehoren onderscheiden wij ons door onze afdeling Techniek. Hier kunt u niet alleen terecht voor een uitgebreid advies over de aankoop, maar ook voor het laten repareren, onderhouden en keuren van uw apparatuur.

Verder staat de technische- en kleuradvisering centraal in ons dienstenpakket. Niet alleen voor aanvang van de opdracht, maar ook tijdens en na de uitvoering van de werkzaamheden staan wij onze klanten en opdrachtgevers terzijde met onafhankelijk Advies en verdere begeleiding.

Onze Service staat voor een uitgebalanceerd pakket aan diensten, zoals een gratis bezorgservice in eigen beheer, voorlichtingsdagen, trainingsprogramma’s, vakbeurzen, factuurspecificaties en ondersteuning bij het gebruik van branchespecifieke offerte- en calculatiesystemen.

 

Partners in vakmanschapVolg Simonis Verf op social media

 

                             

 
 
 
test om te bewerken
Realisatie: Interforce