Nieuwsoverzicht

Column van Bob - April
Nieuws_AfbeeldingZo, de thermometer laat het momenteel nog niet helemaal zien, maar het buitenseizoen gaat weer beginnen! Allemaal vol gas de steiger op en meters maken! Maar… LET OP! Per 1 januari 2018 heeft de overheid belangrijke wijzigingen doorgevoerd in de regelgeving rondom de opbouw van rolsteigers. Bob vertelt er meer over in zijn nieuwe column!

Lees ‘m hier!
Trainingsprogramma 2018/2019
Nieuws_AfbeeldingHet trainingsprogramma biedt een overzicht van de trainingen die wij in samenwerking met onze leveranciers aanbieden. De trainingen zijn stuk voor stuk een aanvulling op het vakmanschap van onze klanten! 

Lees meer
Terugblik - Wielertoertocht 2017
Nieuws_AfbeeldingAfgelopen zaterdag 2 september was alweer de derde editie van de Simonis Verf Wielertoertocht! De deelnemers zijn verwend met een mooie tocht langs de rivieren ‘De Lek’ en ‘De Linge’ en een middag met barbecue en gezellige muziek van onze Simonis DJ!

Lees meer
Video: Terugblik Heropening Zichtenburglaan
Nieuws_AfbeeldingNa een zeer grootschalige verbouwing van ons pand aan de Zichtenburglaan, hebben we op Donderdag 15 juni de heropening samen met onze klanten gevierd met een gezellige barbecue!

Lees meer..
Koelvesten bij Simonis Verf!
Nieuws_AfbeeldingHet is deze week bijzonder warm en de zomer is pas net een paar dagen onderweg! Met het koelvest kun je ook met deze hoge temperaturen lekker koel blijven schilderen!

Lees meer..
>>
 
Realisatie: Interforce