Nieuwsoverzicht

Drywood - We make the world last longer
Nieuws_AfbeeldingTeknos Drywood is onderdeel van de Teknos groep. Teknos is een wereldwijd opererende verffabriek met ondernemingen in Europa, Azië en de Verenigde Staten van Amerika. Het is een van de leidende producenten van industriële coatings met een sterke positie in bouwverven. Teknos Drywood wil de wereld langer laten meegaan door het leveren van slimme, technisch geavanceerde verven en coatings die beschermen en verduurzamen.


Producten:
  • DRYWOOD Lakverf Indus
  • Woodstain VV
  • Bioleum Woodoil
  • Kopse Sealer
  • Poseidon HG
Graco Truck bij Simonis Verf Gouda
Nieuws_AfbeeldingOp woensdag 8 mei is de Graco-truck aanwezig bij onze vestiging in Gouda.
Van 07.00 tot 15.30 uur zijn er demonstraties van diverse spuitinstallaties. Daarbij voeren we speciaal op deze dag scherpe acties!
Uiteraard zorgen wij weer voor een lekker ontbijtje en lunch!
Column van Bob - April
Nieuws_AfbeeldingZo, de thermometer laat het momenteel nog niet helemaal zien, maar het buitenseizoen gaat weer beginnen! Allemaal vol gas de steiger op en meters maken! Maar… LET OP! Per 1 januari 2018 heeft de overheid belangrijke wijzigingen doorgevoerd in de regelgeving rondom de opbouw van rolsteigers. Bob vertelt er meer over in zijn nieuwe column!

Lees ‘m hier!
Trainingsprogramma 2018/2019
Nieuws_AfbeeldingHet trainingsprogramma biedt een overzicht van de trainingen die wij in samenwerking met onze leveranciers aanbieden. De trainingen zijn stuk voor stuk een aanvulling op het vakmanschap van onze klanten! 

Lees meer
Terugblik - Wielertoertocht 2017
Nieuws_AfbeeldingAfgelopen zaterdag 2 september was alweer de derde editie van de Simonis Verf Wielertoertocht! De deelnemers zijn verwend met een mooie tocht langs de rivieren ‘De Lek’ en ‘De Linge’ en een middag met barbecue en gezellige muziek van onze Simonis DJ!

Lees meer
>>
 
Realisatie: Interforce