Aftermovie: Heropening Zichtenburglaan

      


Klaar! Reden voor een feestje!

Na een zeer grootschalige verbouwing van ons pand aan de Zichtenburglaan, hebben we op Donderdag 15 juni de heropening samen met onze klanten gevierd met een gezellige barbecue!


Verbouwing

Afgelopen 4 jaar hebben wij al onze showrooms gerestyled. De Zichtenburglaan was de laatste, maar daarbij ook gelijk de grootste verbouwing. Het pand is volledig vernieuwd; de buitengevel, de vloeren, plafonds, wanden, balie, productschappen, kantoren enzovoort!

Wat is er nieuw?

Simonis Verf Take Away: Een nieuw koffieapparaat waar u kunt kiezen uit diverse soorten koffie en chocolademelk. Door onze nieuwe koffiebekers met deksel neemt u uw ‘bakkie’ zo mee de bus in! Maar we gaan nog verder, u kunt zelfs uw eigen broodje klaarmaken op de vestiging en hebben we blikjes frisdrank voor u staan. Een broodje + beleg + koffie voor slechts € 1,-.

Werkplaats Techniek: Servicemonteur Johan is elke dinsdag- en donderdagmorgen in de werkplaats op het filaial aanwezig om u te helpen met reparaties, advies, keuringen enzovoort. Loop gerust eens bij hem binnen!

Voorlichtingsruimte: Waar we o.a. de trainingen uit ons Trainingsprogramma zullen gaan geven.

24/7 afhaalservice: Uw bestelling buiten onze openingstijden afhalen? Dat is nu mogelijk via onze nieuwe afhaalkluis. Via een persoonlijke code kunt u ’s avonds of in het weekend terecht in onze afhaalkluis!

Persoonlijke beschermingsmiddelen: De showroom is voorzien van een speciale PBM-hoek. Hier vindt u werkkleding, werkhandschoenen, werkschoenen en diverse soorten gehoor- en gelaatsbescherming!

Feestelijke heropening

Zoals gezegd hebben we het pand op een feestelijke manier heropend. Met ruim 150 klanten hebben we genoten van een heerlijke barbecue, een biertje en het fantastische weer! Bekijk hier een video van deze gezellige middag!
 Agenda

Evenement: Datum:
   
Tosti Tuesday
Rotterdam-Noordwest
19 januari
 
   
   
Klik hier voor
de trainings-agenda
 
 

Afdeling Techniek

Met onze unieke formule gaan we verder waar andere stoppen. Middels onze eigen werkplaats voeren wij o.a. reparaties, onderhoud en keuringen uit.

Klik hier voor meer informatie!  

Realisatie: Interforce