24-uurs afhaalservice                 
 

Maak gebruik van onze afhaalkluizen!

Geen tijd meer om nog verf te halen of u wilt de volgende morgen vroeg beginnen? Geen probleem! Wij bieden u de mogelijkheid om, ook buiten de reguliere openingstijden, uw bestelling af te halen bij onze vestigingen in Leiden, Rotterdam-Zuid, Den Haag Centrum, Vlaardingen en Sliedrecht.

24 uurs-afhaalservice vanuit onze vestigingen!

Alle klanten van Simonis Verf hebben altijd de mogelijkheid om, ook buiten de reguliere openingstijden, bestellingen  bij deze vestigingen af te halen!

Zeer geschikt voor alle klanten die op ‘doorreis’ gaan naar een werk in de regio! Bent u bijvoorbeeld een Haagse schilder en heeft u een klus in de regio Gorinchem? U kunt toch netjes op tijd beginnen door, buiten de openingstijden, uw materiaal op te halen uit onze afhaalkluis in Sliedrecht.

Dus ook wanneer u niet vast op onze vestiging in Sliedrecht of Leiden komt, kunt u uw bestelling gewoon bij uw 'eigen' vestiging doorgeven om uw bestelling vervolgens op te halen in één van de afhaalkluizen!

 

Hoe werkt het?

U plaatst uw bestelling en geeft aan dat u gebruik wilt maken van onze 24 uurs-afhaalservice. Wij geven u een unieke pincode en activeren deze code voor de dag waarop u uw bestelling wilt afhalen. Vervolgens zetten wij deze klaar in onze beveiligde afhaalruimte en kunt u langskomen op het door u gewenste tijdstip.

Snel, makkelijk en veilig.

Wilt u gebruik maken van deze service en/of meer informatie ontvangen, neemt u dan contact op met één van onze collega's van de vestigingen Sliedrecht of Leiden.

Klik hier voor meer informatie over onze vestigingen.
 

Zo werken wij elke dag aan een optimale service voor onze klanten!


 Webshop

Benieuwd naar ons volledige assortiment? 

Bekijk ons aanbod in onze Webshop 
 

 


Realisatie: Interforce